Ik ben Valentijn.

Valentijn Vos · 06 365 464 33 · ValentijnVos8@gmail.com

Ik ben een zelfstandige en enthousiaste jongen uit Dordrecht van 16 jaar oud die er van houdt om uitgedaagd te worden. Ik ben op relatief jonge leeftijd al begonnen binnen de automotive sector en ben daaruit doorgegroeid.


Werkervaring

Stagiair

Ames Autobedrijf B.V.

Gedurende mijn stage voerde ik werkzaamheden uit zoals auto's nulbeurten geven en controleren, volgsystemen inbouwen, banden wisselen, auto’s poetsen en divers administratief werk. Zonder deze stage zou ik qua kennis niet bereikt hebben wat ik tot nu toe bereikt heb.

maart 2018 - februari 2019

Bijbaan

Ames Autobedrijf B.V.

Tijdens mijn bijbaan binnen Ames Autobedrijf B.V. waren mijn voornaamste werkzaamheden het uitvoeren van nulbeurten in combinatie met het controleren van de voertuigen, het wisselen van banden, het monteren van accesoires en het inbouwen van volgsystemen. Kortom, er voor zorgen dat auto's in perfecte toestand aan de klant worden afgeleverd.

mei 2018 – juli 2019


Leerling Eerste Autotechnicus

Service Only B.V. Dordrecht

In de tijd dat ik bij Service Only B.V. werkte voerde ik vooral onderhoudsbeurten uit en verzorgde ik zo nu en dan een bandenwissel. Ook heb ik diverse andere werkzaamheden verricht, bijvoorbeeld het vervangen van remmen en af en toe mee kijken met een APK-keuring.

september 2019 – oktober 2019

Opleidingen

VSO Het Tij

Middelbare school

VMBO-TL

augustus 2015 - mei 2019

Da Vinci College Zwijndrecht

Eerste Autotechnicus

MBO Niveau 3 (BBL)

september 2019 - heden


Da Vinci College Dordrecht

VAVO

Natuur- en Scheikunde 1

mei 2019 - heden

Persoonlijkheid

Interesses

Dingen die ik graag doe

In mijn vrije tijd doe ik graag dingen zoals gamen, zwemmen, fietsen, sleutelen, reizen en fotograferen.Karakter

Wat voor iemand ben ik?

Ik ben een nauwkeurig en geduldig iemand. Ik ga graag met veel precisie te werk en ondersteun waar nodig mijn collega's in de werkplaats. Tevens heb ik oog voor detail en een goed gevoel voor humor.